Ny klimapartner Ribe Betong

fem mennesker i refleksvest står foran en betongbil

Ribe Betong, Sørlandets ledende betongprodusent blir klimapartner. Med fokus på effektiv transport, gjenbruk av materialer, og kommende helelektriske betongbiler, setter Ribe Betong handling bak ordene for å redusere sine klimagassutslipp.

Vår ambisjon er å systematisere våre praksiser og sikre at vår produksjon går i en sirkulær retning, med minimalt avfall

Karl Magnus Skretting assisterende daglig leder Ribe Betong 

Om Ribe Betong

Ribe Betong ble etablert i 2005 og har pr. 2023 til sammen 8 betongstasjoner i Kristiansand, Arendal, Lillesand, Lyngdal, Flekkefjord, Åseral og Setesdalen. Ribe Betong har til sammen nærmere 150 ansatte og disponerer en moderne park av betongbiler og betongpumper. Bedriften er med dette den ledende produsenten av ferdigbetong i sitt område, med stor kapasitet og fleksible løsninger.

«Dette er det eneste bygg- og anleggsfirmaet som er med i dette næringslivsnettverket. Så de er langt framme i skoene her. De forplikter seg til å føre klimaregnskap som også skal offentliggjøres. De skal også jobbet systematisk med miljø, også på ledelsesnivå. Så må jeg si det er kult at en betong-bedrift blir med på dette.» – Anette Katrine Stave Severinsen, Regionleder for Klimapartnere Agder

Oppfordring til Bransjen: Følg Etter

Ribe Betong er i gang med en reise mot en mer ansvarlig betongproduksjon, og oppmuntrer samtidig resten av bransjen til å følge etter for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Ribe Betong

Gå til nettside

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner