Videobefaring

NTE bruker videobefaringer

Korona-pandemien traff mange hardt i mars 2020, og mange bedrifter fikk redusert sin aktivitet. Energiselskapet NTE benyttet krisetiden til å forsere gjennomføringen av et innovativt endringsprosjekt, krisen ble en akselerator.

Da koronaen forandret hverdagen ble det vanskelig for NTE å gjennomføre fysiske befaringer hos kundene. Selskapet hadde imidlertid kommet godt i gang med et nytt prosjekt for alternativ til fysisk befaring, og beslutningen ble tatt: 13. mai 2020 introduserte NTE derfor sin nye tjeneste; videobefaring.

Løsningen er like enkel som den er genial. Kunden bestiller videobefaring, NTE tar kontakt for å finne et tidspunkt som passer. Så får kunden tilsendt en lenke til et videomøte på e-post. I videomøtet snakker kunden med en elektriker, og bruker telefonen til å vise hva det er behov for hjelp med.

Dermed kunne kundene fortsette sine prosjekter uten å vente på befaring, og NTE-ansatte sparte betydelig reisetid og fikk en mer effektiv arbeidshverdag.

Der det er utslipp er det muligheter. En befaring uten transport reduserer naturligvis NTE’s utslipp, samtidig som det ytes god service for fornøyde kunder!

Tilknyttede partnere

Flere grønne løsninger

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner