Miljøvennlig transportemballasje og gjenbruk som tjeneste

Sirkulær emballasje for transport

Looping er et selskap som produserer og utvikler gjenbrukbar transportemballasje for bygg og anleggsbransjen.

Hva er egentlig et Modulcover™?

Deres første produktserie av gjenbruksemballasje, Modulcover™, er tilpasset modulmarkedet med et gjenbrukbart beskyttelsesdekke for entreprenørmoduler, bomoduler og stålmoduler.

Selskapet tilbyr gjenbruk som tjeneste i en modell der produktene vedlikeholdes og spores gjennom hele livsløpet slik at kunden til enhver tid får en best mulig brukeropplevelse.

Sirkulærøkonomi i praksis

Ved hjelp av effektiv digital tvilling-teknologi kan Looping spore hvert Modulcover™ fra produksjon til reparasjon. Dette muliggjør overvåking av deres bevegelser, forenkling av lager operasjoner og kontinuerlig produktforbedring basert på brukeratferd og skadestatistikk.

Denne helhetlige tilnærmingen som integrerer teknologi, logistikk og vedlikehold, skaper et solid grunnlag for Loopings bærekraftige forretningsmodell og bidrar til en effektiv sirkulær økonomi.

– Engangsemballasje er ikke et alternativ

Selve produktinnovasjonen eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opptil 75%. Så langt har Looping redusert over 60 tonn med engangsplast for sine kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen.

Flere store aktører inne bygg og anleggsbransjen har begynt å benytte seg av deres Modulcover™, og har gitt tydelig tilbakemelding om at det ikke er et alternativ å gå tilbake til engangsplast.

Tilknyttede partnere

Flere grønne løsninger

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner