Miljøvennlig transportemballasje og gjenbruk som tjeneste

Sirkulær emballasje for transport

Produktinnovasjon fra selskapet Looping eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opptil 75%. Så langt har selskapet redusert over 60 tonn med engangsplast for sine kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen.

Tema: Sirkulær økonomi

For å nå klimamålene er det helt essensielt av vi går fra en lineær bruk og kast økonomi til en sirkulær økonomi. I en sirkulær økonomi utnytter vi naturressurser og produkter effektivt og så lenge som mulig, i et kretsløp der minst mulig ressurser går tapt. Omstillingen til sirkulær økonomi innebærer endringer i design (design for sirkulær økonomi), produksjon, valg av produksjonsmetoder og forbruksmønster (Kilde: Miljødirektoratet)

Looping er et selskap som produserer og utvikler gjenbrukbar transportemballasje for bygg og anleggsbransjen. Deres første produktserie Modulcover™ er tilpasset modulmarkedet med et gjenbrukbart beskyttelsesdekke for entreprenørmoduler, bomoduler og stålmoduler. Selskapet tilbyr gjenbruk som tjeneste i en modell der produktene vedlikeholdes og spores gjennom hele livsløpet slik at kunden til enhver tid får en best mulig brukeropplevelse.

Selve produktinnovasjonen eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opptil 75%. Så langt har Looping redusert over 60 tonn med engangsplast for sine kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen.

Head of Operations and Marketing i Looping, Josefine Smith Brekke, forteller at de er stolte av å ha langvarige samarbeid med ledende aktører som Ramirent og Cramo Group.


– Deres tilbakemelding er tydelig – å gå tilbake til engangsplast er ikke et alternativ. Denne tillitserklæringen er vår hovedmotivasjon for å utvikle kvalitetsprodukter som gjør kundene våre bedre, noe vi jobber med kontinuerlig gjennom innovasjon, testing og produktutvikling.

Tilknyttede partnere

Flere grønne løsninger

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner