Elektrifiserer anleggsbransjen med elbilbatterier

Elbilbatterier brukes innovativt

Nullutslipp AS er en unik og innovativ bedrift som har jobbet med elektrifisering av anleggsbransjen i flere år. De har funnet den perfekte måten å utføre dette ved å resirkulere elbilbatterier fra vrakbiler.

Nullutslipp AS har kreert en måte der anleggsbransjen kan komme i gang med grønn omstilling med en sirkulær løsning – nemlig ved å gjenbruke elbilbatterier fra bilvrak. De batteriene som fortsatt er hele og har mye levetid igjen brukes til bl.a. elektriske gravemaskiner og batterielektriske powerbanks. Dette bidrar til å gjøre anleggsbransjen mer elektrisk, og derved utslippsfri – CO2 utslipp fra anleggsbransjen er det største i Norge etter biler, og det er derfor viktig å ha fokus på det dersom målene i Paris-avtalen skal nås.

Bedriften Nullutslipp hadde ikke vært der den er i dag, hadde det ikke vært for samarbeidet de har med Skåppå AS, som har bistått med start og rigging av selskapet, til søknader og rådgivning. Det er ifølge dem i stor grad takket være nettverket og kompetansen til Skåppå at de har lykkes så bra.

Flere grønne løsninger

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner