Bærekraftsdatabase

Bærekraftsregulering er et område i rask utvikling. Det kan være utfordrende å henge med på disse raske endringene, som skjer i større omfang enn noen gang tidligere. Advokatbyrået Thommesen har laget en database for å bistå virksomheter med å navigere ulike regelendringer og bransjeinitiativer.

Nye krav og reguleringer

Både globalt, fra EU og i Norge kommer det stadig nye reguleringer og initiativer som en del av innsatsen for å omstille til et grønnere samfunn. Disse omfatter blant annet rapportering, standarder og prinsipper som sammen er med på å sette grønne rammeverk for økonomisk aktivitet.

Databasen er primært delt inn i fire seksjoner. Investering og næringsliv, bank og finans, shipping, og eiendom. Til sammen finner du nå bortimot ett hundre artikler om forskjellige lover, reguleringer og initiativer innenfor bærekraft og den grønne omstillingen. Databasen oppdateres jevnlig og kan derfor brukes både til å få oversikt over den nåværende sitasjonen, samtidig som den kan brukes over tid for å holde seg oppdatert på kommende endringer.

Advokatfirmat Ottosen

Gå til nettside

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner