Toppledermøte Klimapartnere Rogaland 2023

Holmeegenes, Eiganesveien 64
09.11.2023 kl. 11:00-15:00

Den 9. november har vi gleden av å invitere våre gamle og nye partnere til det årlige toppledermøtet i Rogaland. Vi ser frem til å samle klimaledere og bærekraftsansvarlige til erfaringsutveksling og klimafaglig påfyll!

I år setter vi søkelyset på temaet: Klimarisiko – hvilke typer risiko står vi ovenfor? Og hvilke muligheter kan vi ta i den grønne omstillingen? Sett i lys av påvirkning fra EU, taksonomien og handlingsplan for bærekraftig finans helt ned på virksomhetsnivå. Hvordan bygger vi tillit, gode team og samarbeider for grønn omstilling i hele regionen? Alt dette vil vi sette lys på i årets toppledermøte.

I år er i veldig glade for å ha fått med oss tre viktige stemmer for grønn omstilling i Norge.

🟢   Trine Skei Grande tidligere statsråd, visestatsminister og partileder i Venstre. Trine har vært med på å utforme politikk som har vært med på å gjøre Norge grønnere, deriblant som en av de viktigste aktørene i den norske elbilrevolusjonen.

🟢   Anne Jortveit nestleder fra Norsk Klimastiftelse. Anne er nestleder i prosjektleder for klimafrokoster og klima som finansiell risiko. I august lanserte Klimastiftelsen rapporten EUs grønne giv og handlingsplan for bærekraftig finans. Anne vil gi oss de viktigste innsiktene fra rapporten.

🟢   Karoline Nystrøm, tidligere CEO i Schneider Electric Norway. I 2019 vant hun prisen som beste CEO for fornybar energi av European CEO Magazine. Karoline er opptatt av forankring av bærekraft i styret og ledelse, samt viktigheten av å bygge tillit og gode team.

I tillegg får vi høre fra noen av våre nyeste partnere om hva som er viktig for de i klimaomstillingsarbeidet.

Lunsjen blir servert av K2 som tidligere i år vant sin første Michelin stjerne 🌟. K2 setter bærekraft høyt på agendaen. I tillegg til en lunsj i verdensklasse, får vi høre litt om reisen til K2 og hvorfor bærekrafts aspektet er så viktig for dem.

Informasjon og påmelding

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner