Sommeravslutning med Klimapartnere Vestland

Vestlandshuset i Bergen
09.06.2023 kl. 15:00-17:00
sommeravslutning vestland

Bli bedre kjent med våre kommende fylkespolitikere på Klimapartnere Vestlands sommeravslutning

9. juni inviterer Klimapartnere Vestland alle klimapartnere til sommeravslutning i Vestlandshuset i Bergen. Der blir det deling av erfaringer fra halvåret som snart er over, vi tar en titt på de første funnene fra årets klimaregnskap og setter av tid til mingling og gode samtaler – og vi tar en prat med våre kommende fylkespolitikere i Vestland.

I høst er det kommune- og fylkestingsvalg i Norge. Vestland har landets mest ambisiøse klimaplan, men hva kan vi forvente fra det kommende fylkestinget? Vi har invitert toppkandidatene til årets fylkesvalg til sommeravslutningen for å bli bedre kjent med Klimapartnere Vestland og våre partnere. De vil også fortelle hvilken klimapolitikk de vil føre de neste fire årene.

Program

Velkommen
Renate Nedregård ønsker velkommen og tar oss gjennom halvåret som har gått, og høsten som kommer, med  Klimapartnere Vestland.

Første titt på klimaregnskapet 2023
1. juni var fristen for årets klimaregnskap ut. Vi tar en raskt litt på de første resultatene fra Klimapartnere Vestland. 

Snart valg! – Hvordan blir klimapolitikken i Vestland i årene som kommer?
I høst er det klart for nytt fylkesvalg. Vi er på vei ut av en periode der Vestland fylkeskommune har vedtatt en utviklingsplan, klimaplan og næringsplan med hårete klimaambisjoner. Hvilken klimapolitikk kan vi forvente fra det nye fylkestinget? Vi har invitert toppkandidatene til fylkesvalget for å fortelle hvilken klimapolitikk deres parti vil føre. Etterpå er de tilgjengelige for “speed dating” med deltakerne på sommeravslutningen.

Full liste over deltakende politikere kommer mandag 5. juni. 

Ordet er fritt.
Våre klimapartnere deler sine erfaringer, lærdommer og milepæler fra 2023 så langt.

«Speed dating» med fylkesvalgskandidatene
Har du innspill til klimapolitikken til Vestland de neste fire årene? Vi har fordelt våre kommende folkevalgte på hvert sitt bord og inviterer til “speed dating” med våre klimapartnere!

Mingling

Flere arrangementer

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner