K-Punktet: Smart business med gjenbruk

Digitalt
25.11.2022 kl. 08:30-09:30
Gjenbruk

Gjenbruk er et klimatiltak de fleste er godt kjent med, men hvor lett er det egentlig å etablere en god praksis for gjenbruk i din bedrift? Vi inviterer våre partnere til å dele sine erfaringer.

Erik Getz Skotvedt er Head of Business development i Looping. Looping er et gjenbruksselskap som produserer og leverer produkter i en sirkulær tjenestemodell. Erik er tidligere gründer av andre konsepter, og i Looping jobber han med å gjøre gjenbruk lønnsomt ved å introdusere gjenbruksløsninger primært opp mot bygg og anleggsbransjen.

Lars Erik Sikkeland er Partner og Daglig leder i Re:inventar. Han selv, og selskapet er brennende opptatt av å skape nye grønne forretningsmodeller, hvor kompetanse, nettverk og teknologi er viktige elementer for å få til det grønne skifte. For Re:inventar blir «gjenbruk ofte bedre enn nytt». 

K-Punktet, eller det Kritiske-Punktet, er Klimapartnere Vikens nye møteserie om klima. Hver måned møtes vi digitalt for faglig påfyll om aktuelle temaer innen klima og grønn omstilling. 

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner