Ny styringsgruppe for Klimapartnere Troms

Ved årsmøtet for Klimapartnere Troms og Finnmark 5. mars ble det vedtatt oppdeling av nettverket, hvor Klimapartnere Troms videreføres og nettverket i Finnmark fylke ikke re-etableres. På årsmøte ble det også vedtatt ny styringsgruppe.

Den nye styringsgruppen har bred representasjon fra akademia, offentlig og privat sektor, og består av Remiks med Britt Mathisen Limo, Sparebank1 Nord-Norge med Tor Magne Oppheim, Element Nor med Erlend Dårflot Olsen, NORCE med Jukka Tapani Teräs, Tromsø kommune med Ernst Kloosterman, Nordnorsk vitensenter med Tove Marienborg, BoNord med Kim Nordli, UiT med Zølvi Pedersen, og Asplan Viak med John Ingar Jenssen. Samlet sett bidrar styret med innspill fra avfallsbransjen, finanssektoren, teknologi, bygg og anlegg, forskning og utvikling.

Klimapartnere Troms vil jobbe målrettet med reduksjon av klimagassutslipp og videre stimulering av grønn samfunns- og næringsutvikling i regionen. Økt samarbeid mellom partnere står høyt på agendaen, og vi vil i større grad belyse de gode og grønne klimaløsningene som våre partnere jobber med.

Vi er i dag 28 partnere i Troms, og blir gjerne flere. Våre partnere samarbeider på tvers av fag og sektorer, deler kunnskap og finner innovative, lokaltilpassede løsninger. Som Klimapartner signerer du en forpliktende partneravtale, hvor du utfordres til å bli fossilfri innen 2030 og til å etablere minst et spydspissprosjekt. I Klimapartnere heier vi ekstra på alle gode, grønne tiltak som kan deles og kopieres.

Ønsker du å bli Klimapartner i Troms? Ta kontakt med oss for en uformell prat!

Klimapartnere Troms

Kjersti Irina Rosanoff Aronsen

Regionleder

+47 47 26 57 70 e-post

Maja Eidissen

Fungerende regionleder

+47 48 27 73 44 e-post

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner