Ny leder i Klimapartnere Trøndelag

Marianne har lang erfaring fra næringslivet og har hatt ledende stillinger i bl a Hurtigruten, Scandic Hotels, Destinasjon Hemsedal og Rondablikk Høyfjellshotell. Hun kommer nå fra stillingen som administrerende direktør for Ørland Kysthotell.

Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige og spennende oppgaven for Klimapartnere. Innsatsen for grønn verdiskapning er viktigere enn noen gang! Jeg ser et stort potensial for å få engasjert enda flere bedrifter i dette verdifulle nettverkssamarbeidet for å kunne møte morgendagens klimautfordringer. Og få bruke min markedsbakgrunn og kunnskap om næringslivet til å spre engasjement og inspirasjon inn i nettverket!

Marianne Bjerkem Mahnsen

Marianne har markedsbakgrunn og utdannelsen har hun fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, diplomeksportøkonomstudium ved Norges Markedshøyskoles med internasjonal markedsføring fra Tyskland; Carl Duisberg i Köln, Wirtschaftsakademie Schleswig-Holstein i Kiel, og Deutsche Aussenhandels – und Verkehrsakademie i Bremen. Og en master i Serviceledelse (MBA) ved Universitetet i Stavanger fra 2012.

Arne Magne Galguften, leder av styringsgruppen, Klimapartnere Trøndelag

Vi er veldig fornøyde med å få på plass ny leder for Klimapartnere for Trøndelag! Marianne Bjerkem-Mahnsen ønskes hjertelig velkommen og vi ser fram til å få fart på arbeidet igjen! Klimapartnere er et viktig partnerskap for at vi sammen skal nå klimamålene

Vigdis Espnes Landheim, leder av Seksjon regional, Trøndelag fylkeskommune

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner