Nettbutikk for grønn energi

becour energy

Fra sitt kontor i Fredrikstad har Energy Tech-selskapet Becour utviklet den digitale løsningen REact: Verdens første nettbutikk som kobler kobler energibrukere med produsenter av fornybar energi.

Vil gjøre fornybar energi mer effektivt og tilgjengelig

Klimapartner Becour har satt seg som mål å gjøre fornybar energi mer effektivt og tilgjengelig, ved hjelp av digitale løsninger og troverdig dokumentasjon. Derfra ble REact født: verdens første online-løsning for en mer transparent og troverdig måte å kjøpe fornybar energi med opprinnelsesgarantier på.

I nettløsningen REact kan man ved noen enkle klikk kjøpe fornybar energi med dokumentert opprinnelsesgaranti.

Den første aktøren til å benytte seg av denne innovative tjenesten var Bergans of Norway, – et selskap som i over ett århundre har spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv. For Bergans, som legger bærekraft i fundamentet for hele sin strategi, var det naturlig å velge Becours fornybare energiløsning.

Gjennom den digitale løsningen hjelper Becour virksomheter som Bergans med å redusere sitt klimafotavtrykk, ved å dokumentere at energien de bruker kommer fra fornybare energikilder.

– Min store drøm er å gjøre hele energisystemet grønt, sier daglig leder i Becour, Hans Petter Kildal. – Løsningene og teknologien er der, så jobben blir å få folk til å handle – bokstavelig talt.

Tilknyttede partnere

Flere grønne løsninger

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner