Ny medarbeider i Vestland

Klimapartnere Vestland har styrket laget med en tidligere NRK-journalist, kommunikasjonsdirektør i Tide og kultur- og verdibygger i Hordaland og Vestland fylkeskommune.

Arild Sondre Sekse hadde sin første arbeidsuke med Klimapartnere Vestland under Arendalsuka i august.

– Det var utrolig kjekt å starte med Arnedalsuka. Jeg fikk treffe de andre regionene i en setting der klima var en av hovedsakene. Nå handler det om å bli enda bedre kjent med Klimapartnere og rollen vi skal ta, sier han.

Tredje faste medarbeider

Sekse blir Klimapartnere Vestlands tredje faste medarbeider. Han bringer med seg lang erfaring innen kommunikasjon, journalistikk og kultur- og verdibygging.

– Jeg har et sterkt engasjement for klimasaken og gleder meg til å jobbe sammen med næringslivet, kommuner og andre virksomheter i Vestland mot de høye ambisjonene Vestland har satt seg om netto nullutslipp innen 2030. Vi har ingen tid å miste, sier Klimapartnere Vestlands nyeste lagspiller.

Bred erfaring

Det siste året har Sekse jobbet med kursing av profesjonelle innen presentasjon, taleteknikk og formidling i SpeakLab. Før dette var han ansvarlig for bl.a. lederutvikling og identitets- og kulturbyggingsprosjekter i Hordaland og Vestland fylkeskommune. Han har også vært kommunikasjonsdirektør i transportselskapet Tide, og jobbet som journalist og programleder i NRK i 15 år.

Nå ser han fram til å ta fatt på oppgavene i Klimapartnere Vestland

– Jeg trives i settinger der folk samles for å lære av hverandre for å løse problemstillingene vi står overfor. Jeg har ledet mange workshops og konferanser. Men så er det viktig at det blir mer enn bare prat. Vi må finne veien til handling. Så jeg ønsker å bidra til at vi og partnerne våre kan inspirere hverandre til konkrete tiltak som monner, sier Arild Sondre Sekse.

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner