Big Fish blir klimapartner i Vestland

Bli bedre kjent med Klimapartnere Vestland ferske klimapartner.

Det grafiske designbyrået ble presentert som ny partner på toppledermøtet forrige måned, men hadde signert partneravtalen i Florø tidligere samme måned.

– Det er veldig fint å få Big Fish som ny partner. De har vist at det er engasjerte innen sitt eget omstillingsarbeid og har blant annet være ivrige på å komme i gang med klimaregnskapet. I tillegg har de kompetanse og erfaring som er verdifullt inn i partnerskapet, sier leder for den nordlige delen av Klimapartnere Vestland, Truls-Einar Johnsen.

Her kan du bli litt bedre kjent med vår ferske klimapartner:

Hvorfor valgte Big Fish å bli Klimapartner?
– Ved å bli Klimapartner ønsker vi å knytte oss til et felleskap med kompetanse og engasjement innen miljøstyring. Klimapartner har attpåtil et digitalt klimaregnskap som var veldig forlokkende å ta i bruk, sier daglig leder i Big Fish, Trude Svardal.

Hvordan jobber dere med klima og bærekraft i Big Fish? 
– Vi er små, men vi har et stort hjerte for reduksjon av både digitalt avfall og grønnvasking. Vi samarbeider med miljøaktivister og deltatt i flere kampsaker (bl.a. giftdumping i Akerselva, eller gruveavfall i Førdefjorden) og har et spesielt fokus på havet. Etterhvert har vi også knyttet oss til kunder innen fornybar energi og grønn teknologi.

Som designere har vi en enorm påvirkningskraft og sitter på mye kompetanse som kan rettlede bedrifter i å ta mer bevisste, miljøvennlige valg. Dette noe vi i Big Fish jobber kontinuerlig mot. Helt fra de mindre, nesten usynlige, detaljene som lette og optimaliserte nettsider med lavt klimaavtrykk. Til de større strategiske aspektene som å utvikle tillitsfulle merkevarer som hverken er fulle av grønne klisjeer eller er villedende, sier Svardal.

Klimapartnere Vestland ønsker Big Fish velkommen som klimapartner og ser fram til et godt samarbeid!

Klimapartnere er nå i hele Norge. Ta kontakt med ditt lokale kontor dersom du har spørsmål eller ønsker å bli partner.

Kart over klimapartner-regioner