Sommarhelsing frå Klimapartnere Hordaland

Kjære Klimapartnere og samarbeidspartnarar!

Vi ønskar dykk alle ein strålande sommar med god tid til å lade batteria!

Klikk her for våre vesle sommarhelsing vi håpar de får sjansen til å ta ein kikk på i solveggen!Undertegnande har permisjon frå september til juni 2019, for ei lenger reise saman med familien (følg oss gjerne på “
Futurelust” på Facebook). Eg vil forsatt arbeide med nasjonal regionsstøtte for Klimapartnere, medan Anne-Kathrine Torvund i perioden vil være stedfortreder og leie nettverket i Hordaland med stødig hand!

Anne- Kathrine kan de nå på:
E-post: Akt@nullklimastiftelsen.no
Tel: + 47 481 87 721
Les gjerne meir om henne her.

Saman har vi utarbeida eit spanande årshjul, som vi trur de vil like og som de vil få meir informasjon om rett over sommaren frå henne.

Det blir rart å reise frå “Klimapartnere- babyen”, men eg gler meg desto meir til å kome attende til alt det spanande de vil ha fått til på 10 mnd.! Tusen takk for fantastiske 4,5 år så langt, der de har imponert stort!
Eg gler meg veldig til fortsettelsen!

Beste helsing og god sommar!

Helene Frihammer

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar