Din Taxi

Din Taxi logo

 

Din Taxi AS i Tromsø har sitt utspring i Stein Sørensen Persontransport AS (SSP) – et selskap med over 40 års erfaring innen persontransport. I september 2008 startet Din Taxi med prøvedrift og en måned senere var vi i full gang med å frakte passasjerer rundt i byen. Våren 2017 har vi 36 drosjer i drift, og nye løyver kommer stadig til. I løpet av sommeren vil vi ha ca 40-45, hvorav minimum 5 el-biler. SSP har i tillegg ca 20 minibusser og to storbusser.

Gjennom 40 år med persontransport, syketransport og skolekjøring i SSP, vet vi alt om viktigheten av service og pålitelighet i alle ledd. Derfor tar vi private kunder og bedriftskunder like seriøst og bestreber oss å framstå som selskapet som er best på service.

Som et relativt nytt selskap og med nye løyver har vi muligheten til å sette miljøet i fokus. Nye biler gir oss anledning til å være et miljøvennlig selskap. Vi påvirker våre løyvehavere til å anskaffe miljøvennlige biler, og flere av våre løyver er øremerket hybridbiler. Våre sjåfører læres opp i miljøvennlig og økonomisk kjøring gjennom vårt ”Eco-driving”-kurs, og en bil fra Din Taxi har begrenset anledning til å stå på tomgang. Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Les mer om oss på http://www.dintaxi.no