Jekta Storsenter er ny Klimapartner

Senterleder Laila Myrvang og Fylkesråd for samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo, signerer avtalen.

 

Jekta Storsenter har signert klimapartner-medlemskap, signeringen fant sted under Partnermøte 24. januar. For oss i Klimapartnere Troms synes vi det er viktig å vise til et mangfold i nettverket, Jekta har en unik posisjon blant folk flest og det gir dem en fantastisk mulighet til å nå ut til mange mennesker.

«Jekta har en viktig posisjon som møteplass for mennesker i alle aldre og med ulike interesser, denne posisjonen ønsker vi å benytte til positive ting for klima og miljø, sier senterleder Laila Myrvang. Vi ønsker å bidra både ved å bli bedre selv, men også være en entusiastisk pådriver for at våre butikker tar ansvar. Reduksjon i klimagassutslipp er et felles ansvar som vi alle må bidra til. Jekta Storsenter er bygget for fremtiden, og med Klimapartner har vi funnet et forum som kan ta oss videre i vårt allerede etablerte arbeid med riktige og gode miljøtiltak. Vi tenker bærekraftige løsninger enten det dreier seg om oppvarming, avfallshåndtering, transport eller kommunikasjon», avslutter Laila Myrvang.

 

Om Jekta:

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta Storsenter har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping! Vi har legesenter, hudlegesenter og kiropraktorklinikk. Spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø er etablert på Jekta. Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar