Miljøbeviset

BeFunky_130227 samlebilde, Karl, Olav, Anne og Hans, Vi har tatt Miljøbeviset.jpg


Om Miljøbeviset

Klimapartnere handler i stor grad om kunnskap og kunnskapsdeling. Har vi god kunnskap kan vi ta gode valg. Gjennom å tilby Miljøbeviset håper vi at miljøkunnskapen øker hos de ansatte i Klimapartner-virksomhetene og at vi da får et bedre grunnlag for å ta enda flere miljøvennlige valg. Miljøbeviset er ganske omfattende og tar for seg miljø i relativt vid forstand. Avhengig av kunnskapsnivå kan det ta alt i fra 2-5 timer å gjennomføre. Så når du har tatt Miljøbeviset har du mest sannsynelig fått en del ny kunnskap, og fortjener belønning: Klimapartnerkoppen! Denne sender vi til deg når du har fullført.

Miljøbeviset er brukt av blant andre Posten Norge, utviklet av Utbildningsgruppen i Sverige og kvalitetssikret av ÅF Miljø.


Hva må jeg gjøre?

For å kunne ta Miljøbeviset er det en forutsetning at du jobber i en av virksomhetene som er med i Klimapartnere (se nedtrekks menyen i skjemaet under). Du melder deg på ved å fylle ut «skjemaet» under, hvor du også oppgir ønsket brukernavn og passord. Når du har gjort dette vil du motta en e-post med link til Miljøbevisets innloggingsside.

Siden du får eget brukernavn og passord kan du logge deg av og på flere ganger og trenger derfor ikke ta testen sammenhengende, men kan gjøre det stykkevis og delt når det måtte passe deg.


Tilbakemelding på Miljøbeviset

Geir Morten Holtan i Stiftelsen Miljøfyrtårn hadde følgende tilbakemelding etter å ha tatt Miljøbeviset:

”Jeg brukte i underkant av to timer på hele testen. Jeg holder på med studier i Miljøledelse ved Høgskolen i Nord-Trøndelag nå, så spørsmålene passet veldig fint med det vi lærer om der. Generelt vil jeg si at spørsmålene var på et ganske høyt nivå, og at for ansatte i Posten er dette nok veldig lærerikt og utfordrende, da jeg antar at ikke alle har så store kunnskaper om miljø i bagasjen. Det er veldig positivt at denne testen blir gjort tilgjengelig for den menige mann, da det blir gjort på en måte som både er gøy og lærerik, og som i tillegg kan bidra til at flere blir miljøbevisste.”


Klimapartnere ønsker deg lykke til med å ta Miljøbeviset!

Påmelding til miljøbeviset

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
E-postadresse er påkrevd.
Adresse er påkrevd.
Postnr er påkrevd.
Sted er påkrevd.
Brukernavn er påkrevd.
Passord er påkrevd.
Passord samsvare ikke.