Emne: Konkurranse

Elektrisk skateboard vant ‘Grønt og genialt’

Bildetekst: Tallak Tveide mottar 1.premien i Grønt og genialt, en ny el-sykkel til en verdi av 15 000 kroner, av fylkesvaraordfører i Vest-Agder Tore Askildsen.

Klimapartnere og Innovasjon Norge har i løpet av Gründeruka på Agder hatt gående en grønn idé-konkurranse, Grønt og genialt. I dag ble vinneren kåret; Tallak Tveide med sitt nyskapende, elektriske rullebrett.

 Les mer…

Grønt og genialt – Idékonkurranse under Gründeruka!

Det grønne skiftet gir nye og spennende muligheter for forretningsutvikling. Agder og Norge er inne i en omstillingsfase, og mange ser nye mulighetene ved å utvikle en mer bærekraftig og grønn økonomi.

Klimapartnere og Innovasjon Norge vil bruke Gründeruka til å oppmuntre til idémyldring rundt grønne ideer og grønn foretningsutvikling, og lanserer derfor idé-konkurransen Grønt og Genialt.

Idéene skal være i en tidlig fase, og trenger ikke å være gjennomarbeidet eller helt gjennomtenkt. Konkurransen inngår i Gründeruka Agder og arrangeres av Klimapartnere og Innovasjon Norge.

Rammene for konkurransen er vide – det er ingen formelle krav til deltakerne. La kreativiteten blomstre og vinn en el-sykkel!

Se mer informasjon på Gründerukas hjemmesider: www.uka47.no/gront-genialt-idekonkurranse/

 Les mer…