Klimapartnere Agder – utslippene ned med 17 % fra 2015 til 2016!

Klimapartnere Agder fortsetter å levere varene! Det samlede klimaregnskapet for Klimapartnere Agder ble presentert onsdag den 15.juni lansert i Agder Energis lokaler. Til å innlede det hele hadde vi fått storfint besøk av ordfører i Kristiansand Harald Furre med presentasjonen ‘Kristiansand – fra miljøby til klimaby’.

Da var det veldig gledelig å kunne vise frem at de 34 virksomhetene i Klimapartnere Agder som har rapportert i 2015 og 2016 har redusert utslippene med 17 %. Totale utslipp for Klimapartnere Agder er redusert med 7 % fra 2015 til 2016.

Alle resultatene fra klimaregnskapet for 2016 finnes i årets rapport som kan lastes ned her: Klimaregnskap 2016 – endelig.

På lanseringen av klimaregnskapet hadde vi flere lærerike presentasjoner med konkret og spennende innhold. Vi i Klimapartnere Agder ønsker å kunne lære av hverandre og å inspirere hverandre, og alle presentasjonene bidro sterkt til dette.

Alle presentasjonene kan lastes ned her:

1. Kristiansand – fra miljøby til klimaby. Presentasjon av ordfører i Kristiansand Harald Furre.

2. Klimaregnskapet til Klimapartnere Agder for 2016. Presentasjon av Johanne Næss, CO2focus

3. Beste praksis. Konkrete eksempler fra Klimapartnere:

Tusen takk til alle Klimapartnere for god innsats og viktige resultater med utslippskutt i 2016. Vi håper dere er fulle av pågangsmot for å fortsette den positive trenden nå i 2017.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar