Disse kjemper om tittelen Sørlandets smarteste strømbruker

Denne våren har LOS Energy jaktet på Sørlandets smarteste strømbrukere. Nå har fagjuryen utpekt de nominerte til Sørlandets Energipris 2017.

Sørlandets Energipris deles nå ut for tredje år på rad, i to kategorier: Bedrift og offentlig.

Seks bedrifter er nominert, tre i hver kategori. Alle peker seg ut som smarte strømbrukere og pådrivere for innovative klima- og strømsparetiltak. Hvem av de seks som kåres til årets vinnere, offentliggjøres på LOS Energidag – som arrangeres på Strand Hotel Fevik onsdag 31. mai.

Juryen i Sørlandets Energipris består av eksperter innen miljø- og energiledelse, som de siste ukene har vurdert alle de påmeldte bidragene nøye. Jurymedlemmene er Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-klyngen, Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartnere Agder og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS

– Alle de nominerte virksomhetene kan vise til imponerende resultater, og jeg håper Sørlandets Energipris kan inspirere flere til å bruke strømmen smartere, sier Anders Gaudestad i LOS AS.

I fjor vant ASKO Agder prisen i kategorien bedrift, og Arendal kommune vant prisen i kategorien offentlig. Begge har spart store beløp på smart strømbruk. I år er ASKO Agder nominert på nytt.

Her er de nominerte i kategorien bedrift (i alfabetisk rekkefølge):
1.Alloc
2.ASKO Agder
3.Eramet Kvinesdal

Dette er de nominerte i kategorien offentlig virksomhet (i alfabetisk rekkefølge):
1.Arendal Havn
2.Kristiansand kommune
3.Sørlandet Sykehus HF

Om LOS Energy

  • LOS Energy består av rundt 75 ansatte med tilnærmet lik fordeling mellom Norge og Sverige.
  • LOS Energy betjener en kundeportefølje på over 22 TWh (årsforbruk til ca 1,3 millioner husholdninger) fordelt på alle nordiske land.
  • Dette gjør LOS Energy til den største energileverandøren i det norske bedriftsmarkedet, og en av de ledende aktørene i Norden.
  • Kjernevirksomheten er å redusere energikostnadene ved å selge, forvalte og identifisere energiløsninger tilpasset kundens behov.
  • LOS Energy har i 2015 og 2016 toppet EPSI Rating Norge sin uavhengige kundetilfredshetsanalyse.
  • LOS AS eier og driver merkevaren LOS Energy. Selskapet er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Klimapartnere og tilbyr 100 % fornybar energi garanti til alle oppdragsgivere.
  • LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med kontorer i Kristiansand, Oslo, Södertelje, Göteborg og Arendal.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar