Åpning av ny ladestasjon i Arendal

Seniorrådgiver på klima og miljø i Arendal kommune Ragnhild Hammer, Ellinor Thorsen Ekern som var den første som ladet (med foreldre) og ordfører Robert Cornels Nordli foran den nye ladestasjonen som ble åpnet i dag.

Ordfører Robert Cornels Nordli foretok i dag den formelle åpningen av ny ladestasjon i Arendal. Ladestasjonen ligger øverst i Østregate, om lag 2 minutters gange fra Arendal Sentrum. Ladestasjonen består av 2 hurtigladere fra Fortum og 6 normalladere.

Arendal by legger dermed til rette for at enda flere kan bruke elbil til byen. Parkeringshusene i fjell har allerede en rekke parkeringsplasser med lademuligheter, og nå blir også tilbudet enda bedre på gateplan. Den nye ladestasjonen i Østregate er et av flere tiltak for å få transporten i Arendal til å bli stadig mer utslippsfri.

 

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar