Takk for vel overstått Arendalsuke!

Samlebilde

Arendalsuka 2016 er nå historie og Klimapartnere kan se tilbake på en veldig vellykket uke for vår del.

Vi i Klimapartnere hadde totalt 8 arrangementer under Arendalsuka, og alle ble arrangert i felleskap med andre viktige aktører som jobber med grønn omstilling. Flere av disse arrangementene var smekk fulle, og vi har totalt hatt mer enn 700 besøkende.

Vi i Klimapartnere ønsker å takke følgende aktører, deriblant veldig mange Klimapartnere-medlemmer, for et veldig godt samarbeid: Innoventi, Agder Energi, DNB, Cicero – Senter for Klimaforskning, Enova, Norsk Klimastiftelse, Innovasjon Norge, ZERO, Norsk elbilforening, Nissan/Gromstad Motor, Footprint, Aust-Agder fylkeskommune, Vest-Agder fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Rambøll og Asplan Viak.

En oppsummering av Arendalsuka med bilder kan finnes her: Arendalsuka2016 – oppsummert.

Presentasjonene fra Klimapartnere sine arrangementer legges ut fortløpende.

Bildetekst 1: God stemning da Torstein Thorsen Ekern i Klimapartnere delte ut Båtis fra Klimapartner Hennig-Olsen is til Kristin Halvorsen (Cicero- Senter for Klimaforskning), Tine Sundtoft (Vest-Agder fylkeskommune), Marius Holm (Zero) og Lars Henrik Paarup-Michelsen (Norsk Klimastiftelse) i forbindelse med arrangementet ‘Nå skal Paris-avtalen fylles med innhold’.

Bildetekst 2: Helene Frihammer i Klimapartnere åpner arrangement om ‘Bærekraftige forretningsmodeller’ sammen med administrerende direktør i Innovasjon Norge Anita Krohn Traaseth.

1. Fremtidens fornybarpolitikk (Med Agder Energi, DNB, Cicero – Senter for klimaforskning og Enova)

2. Nå skal Paris-avtalen fylles med innhold (Med Norsk Klimastiftelse)

3. Bærekraftige forretningsmodeller. Hva – hvorfor – hvordan? (Med Innovasjon Norge

  • Arrangementet ble streamet i sin helhet og kan sees her.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar