Åpning av Agder Energis nye vannkraftverk – Iveland 2

Åpen dag Iveland

Olje- og energiminister Tord Lien åpnet tirsdag denne uken Iveland 2-kraftverket til Agder Energi. Tord Lien var full av lovord om det nye anlegget, og om vannkraft generelt, da han tirsdag foretok den offisielle åpningen av Iveland 2 kraftverk.

Førstkommende lørdag (18.juni) fra kl. 13-15  blir det mulig for alle interesserte å få en omvisning på kraftverket. Da arrangerer Agder Energi  «Åpen dag» med omvisning på Iveland 2 kraftverk på Skaiå i Iveland. Det blir anledning til å besøke det nye kraftverket, natursti og andre aktiviteter ved Vitensenteret i Arendal.

For mer informasjon om åpningen av anlegget, se Agder Energi sin nyhetsside her.

For mer informasjon om «Åpen dag» med omvisning på Iveland 2, se Agder Energi sin invitasjon her.

 

 

 

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar