Miljøvennlig møteplass i Arendal sentrum

I forbindelse med ‘Bynatt’-arrangementet i Arendal sentrum 19.mai, var det en høytidelig åpning av installasjonen ‘Møteplass’ på Kanalplassen. Dette skal fungere som en møteplass i sentrum, hvor folk kan treffes. Samtidig kan man lade mobilutstyr, PC og andre tekniske duppeditter med solstrøm fra taket. Vi i Klimapartnere har vært med på å få til solceller på taket for å legge til rette for en miljøvennlig møteplass midt i byen.

Flere Klimapartnere har vært involvert i dette prosjektet.

  • Arendal kommune har hatt prosjektansvaret, og har hele tiden ønsket å lage dette til en miljøvennlig møteplass i tråd med kommunens ambisjon som Miljøby.
  • Arkitekter i Rambøll har tegnet installasjonen, og har formet installasjonene slik at man skal ønske å være der og treffe andre
  • Trade Winds AS har levert solcelle-utstyret. Dette er den første leveransen som Trade Winds har til denne type anlegg, men ellers har Trade Winds AS levert mange solcelleanlegg i løpet av 2016. Mange anlegg her på Sørlandet, men også solcelleanlegg helt opp til Karlsøy i Troms er levert!
  • Elevene på Sam Eyde vgs (Aust-Agder fylkeskommune) har både bygget installasjonen og satt opp alt det elektriske inkludert solcelleanlegget. På den måten har de fått nyttig erfaring med arbeid med konkrete prosjekter.

Vi i Klimapartnere synes den miljøvennlige møteplassen ble veldig stilig, og vi tror dette blir en populær møteplass i sommer.

IMG_0677 IMG_0674IMG_0684

 

 

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar