Arendal kommune og Asko Agder vant Sørlandets Energipris

sorlandets-energipris-2016

Arendal kommune og Asko Agder gikk til topps i konkurransen Sørlandets Energipris. Begge har spart store beløp på smart strømbruk.

Bak Sørlandets Energipris står LOS Energy, som ønsker å hedre dem som bruker strøm på en mer effektiv måte og som er gode til å dele sine erfaringer med andre. Den 25.mai ble prisene delt ut for andre år på rad. Klimapartnere satt i juryen sammen med LOS, Eyde-klyngen og Rejlers.

Mer informasjon finnes i nyhetssaken fra LOS Energy her.

Bilde: Helene Falch Fladmark (Daglig leder i Eyde-klyngen), Peder Syrdalen (Administrerende direktør i Asko Agder), Anders Gaudestad (Administrerende direktør i LOS AS), Robert Cornels Nordli (Ordfører Arendal kommune) og Torstein Thorsen Ekern (Prosjektleder Klimapartnere Agder)

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar