Takk for et inspirerende årsmøte i Klimapartnere Agder

Prosjektleder Torstein Thorsen Ekern fikk en perfekt bursdagspresang onsdag 9.mars med et vellykket årsmøte og tilnærmet fullt hus på Grønt Senter i Kristiansand. Totalt var det nærmere 50 personer med på årsmøtet og 24 Klimapartner-virksomheter var representert.

Årets hovedtale var ved Tine Sundtoft som fra og med 1.mars er i gang igjen som ny fylkesrådmann i Vest-Agder. Hun holdt et svært interessant og inspirerende innlegg om Paris-avtalen og hvordan det nå påvirker kursen vi må ta på Agder fremover. Spesielt historiene og et innblikk i arbeidet bak kulissene med Paris-avtalen var spennende å høre om. Tine Sundtoft fikk også skryt og anerkjennelse fra alle vi som er Klimapartnere for hennes viktige bidrag med å få på plass denne historiske klima-avtalen i Paris. Noe som også er vel fortjent!!

Det ble så signert partner-avtaler med 3 nye Klimapartnere på årsmøtet. Dette er Teknova , Innoventi og Trade Winds. Presentasjonene av disse selskapene finnes her:

Vi er veldig glade for å ha disse selskapene med på laget i Klimapartnere og ser frem til et godt (og grønt) samarbeid med alle 3.

Til slutt ble styret for 2016 i Klimapartnere Agder valgt. Vi i sekretariatet er svært godt fornøyd med styret, det er mange dyktige personer og en veldig god sammensetning.

Med et så inspirerende og bra årsmøte med bidrag fra mange Klimapartnere, ser vi frem til å jobbe i felleskap for å levere klimavennlige resultater på Agder i 2016.

Styret KP 2016

Prosjektleder Torstein Thorsen Ekern sammen med styret i Klimapartnere Agder 2016. Tone Nævestad (DNB), Kirsten Borge (Aust-Agder fylkeskommune), Olav Rønningen (Kruse Smith), Odd Terje Døvik (Returkraft), Hanne Jørgensen (Hennig-Olsen Is), Ragnhild Hammer (Arendal kommune) og Kim Øvland (Kristiansand kommune). Steinar Eilertsen (Vest-Agder fylkeskommune) er ikke med på bildet, men er også med i styret i 2016.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar