Årsmøte Klimapartnere Agder – 9.mars

Klimapartnere er glade for å kunne ønske velkommen til årsmøtet for 2016. Det blir onsdag 9.mars kl 10 på Grønt Senter i Kristiansand. Vi er spesielt glade for å kunne presentere Tine Sundtoft som vår hovedtaler. Det blir veldig interessant å høre om hennes arbeid og innblikk fra Paris og hvordan utfallet der nå vil påvirke veien videre også for Agder.

På årsmøtet vil vi også signere partneravtaler med 3 nye medlemmer, Teknova, Innoventi og Trade Winds. Disse vil også kort presentere seg selv og hva de jobber med som kan knyttes opp mot klima og miljø.

Vi har lagt inn en Del 2 etter lunsj. Som Klimapartnere legger vi opp til at man både lager klimaregnskap og at  man er miljøsertifisert (eller har en plan for å bli det). Etter lunsj vil vi derfor ha en grunnleggende gjennomgang (for nybegynnere) av hva dette innebærer.

Vel møtt!!

Se mer informasjon under arrangementer her.

 

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar