Gromstad Motor Stoa tilbyr et enda større spekter innen elektriske biler

Bilde: Salgssjef Fredrik Krabbe-Knudsen i Gromstad Motor Stoa.

Klimapartner Gromstad Motor Stoa lanserer i disse dager en ny Nissan LEAF-utgave med 30 kWh batteripakke og rekkevidde på opptil 250 kilometer. Det gjør elbilen attraktiv for enda flere kundegrupper og blir et reelt alternativ til biler med forbrenningsmotor.

– At man nå i prinisppet kan kjøre Arendal-Oslo på én lading er naturligvis en viktig milepæl. Samtidig ser vi at mange fremdeles velger 24 kWh-modellen fordi de opplever at rekkevidden holder i massevis til deres daglige bilkjøring, sier salgssjef Fredrik Krabbe-Knudsen i Gromstad Motor Stoa.

Hele artikkelen fra bilbransjeforeningen om en oppgradert Nissan LEAF kan man lese her.

Gromstad Motor Stoa selger nå også en elektrisk 7-seter, Nissan E-NV200. Dette åpner opp for at helt nye brukergrupper kan kjøre elektrisk, deriblant større taxier og store barnefamilier. 2. og 3. seterad i bilen er nedfellbare, slik at bilen også enkelt kan brukes som en stor varebil. Se mer informasjon om Nissan E-NV200 her.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar