From Pole to Paris – med sykkel og joggesko for klimaet

Pole to Paris er et klimaformidlingsprosjekt i forkant av årets klimaforhandlinger i Paris (COP21). Kampanjen følger to klimaforskere (med PhD i antarktisk og arktisk klima) til Paris med sykkel og joggesko fra henholdsvis Brisbane og Tromsø.

For Erlend Moster Knudsen, «the northern runner», gikk startskuddet i Tromsø 3. august, hvorpå han skal tilbakelegge 3000 km på veien til Paris, med klimaforedrag og skolepresentasjoner underveis. Den 20.oktober er Erlend i Arendal. Vi inviterer til arrangement på Grid-senteret fra kl 13-14.30, invitasjonen finnes her: 151020 From Pole to Paris. Arrangementet er gratis og alle er hjertelig velkommen!

Formålet med prosjektet er å vekke oppmerksomhet rundt klimaendringer og klimatoppmøtet. Vi får se og høre historier fra reisene hvor Erlend og Dan møter folk som både opplever klimaendringene på kroppen og dem som gjør noe for å dreie verden i en grønnere retning.

På arrangementet får vi også presentasjoner fra Grid-Arendal, Klimapartnere og andre som heier og håper på et godt sluttresultat i Paris i desember.

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar