Klimapartnere gratulerer Grid Arendal med 25-års jubileum!

Klimapartnere gratulerer GRID-Arendal med 25-prs jubileet. GRID-Arendal ble etablert i 1989 som en norsk stiftelse av det norske Miljøverndepartementet og UNEP som svar på anbefalingene fra 1987 Verdenskommisjonen for miljø og utvikling i Rio de Janeiro. For å feire denne milepælen, vil GRID-Arendal reflektere over sine tidligere suksesser, og ser frem til å styrke sitt samarbeid med UNEP og andre samarbeidspartnere.Feiringen vil starte med en rekke seminarer og workshops i løpet av 14 til 15 august 2014 med fokus på temaet kalde regioner – Hot Topics: Innganger fra Arendal til en bærekraftig utvikling mål «(se lenke nedenfor til hele programmet).

Disse hendelsene vil foregå sammen med Norge øverste politiske sommerarrangement og arena for uformelle diskusjoner, Arendalsuka, en årlig forum der topp nasjonale aktører fra politikk, samfunn og næringsliv møtes til debatt, utforske og utvikle nåværende og fremtidige politikk.

Grid Arendal fortsetter å feire denne milepælen i år,og inviterer deg til å følge oss på reisen. For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.grida.no

Se fullt program: Grid Arendal program_25yrs

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar