Presentasjoner fra innflyttingsfrokosten

 

Takk til dere som kom på innflyttingsfrokosten til Klimapartnere i Rådhusgata 12 i Kristiansand! Her holder vi hus sammen med Business Region Kristiansand (KRS/BIZ),  Etablerersenteret i Vest-Agder (EVA-senteret) og Region Kristiansand. Prosjektleder er stort sett å treffe her på tirsdager og torsdager.

Frokostmøtet ble arrangert i samarbeid med KRS/BIZ, og tema var «Bærekraft som forretning». Vi fikk et godt foredrag fra rådgivningsselskapet SIGLA (SIGLA 290518), og deretter presentasjon av to lokale bedrifter med nye konsepter som utnytter ressurser på en god måte:

  • BTG (BTG ilume 290518) som har utviklet stand-alone gatelykter som benytter solstrøm og lokalt tømmer. Svært aktuelt for kommuner og andre som bygger ut for eksempel turstier og fotballøkker, og som da slipper å bygget ut strømnettet.
  • Foamrox (Foamrox 290518), en av våre nyeste partnere, som produserer et lett materiale som erstatter betong og er laget av resirkulert glass. Markedet i første omgang er tuneller, og vi ser fram til utviklingen og hvilken rolle de skal få spille framover!

I tillegg til god tid til mingling, fikk vi stolt underskrevet avtale med en ny partner, BioOffice (Info om Biooffice).

Vi ser fram til god aktivitet i Rådhusgata 12!

Skriv en kommentar

Navnet er påkrevd

Skriv en kommentar